13 augusti 2012

Mot hösten


Hejsan hoppsan, nu var det jääättelänge sedan jag bloggade !
Men tiden går fort när man har roligt sägs det ;)

Sommaren har varit otroligt härlig med både fjälliv med fiske och sen sol och bad på Mallorca. Det har varit fullt med inspiration överallt och det kan nog snart visa sig här på bloggen.

Det händer mycket framöver, många spännande och roliga saker. Jag börjar på en ny arbetsplats vilket känns fantastiskt och har avslutat mitt egna företag.
Har jag lust så registrerar jag ett nytt, men så länge säljer jag på Signerat.se

Jag ska göra samma sak som många andra gör just nu, lägga upp en bild på kantareller ! Enligt någon sajt är det en av de bilder som man är riktigt trött på, men gillar man kantareller fullkomligt ÄLSKAR man såna bilder.

Vad har ni gjort i sommar och vad blir höstens aktiviteter ?
Själv ska jag plocka mera kantareller, plocka blåbär och sätta igång att virka precis som Helena med bloggen Mormorsglamour och Cia som har bloggen Röda Ting gör, kolla in det !

Ha en fin sensommardag, kram !

Pernilla


2 kommentarer:

  1. Jasså du har stängt ner firman, men som du säger det finns ju alltid möjlighet att starta igen om lusten faller på. Kantareller är vackra och goda, tyvärr tål jag dem inte så jag plockar inga heller. kram Katta

    SvaraRadera
  2. Gud så gott!! Love kantareller:) Ja här har det också varit bloggtorka men nu är jag på G igen! hoppas du hade det fint på semestern, på din födelsedag och på det nya jobbet!!!!
    Puss Vännen

    SvaraRadera

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)