4 juni 2012

Sommarkänsla och kreativitet - äntligen !

Vad hände med sommaren egentligen ? Den var här och visade sig ett tag och försvann och verkar inte direkt vilja komma fram igen på ett tag …. Trots det har jag sommarkänsla och vill behålla den jättelänge !
Men vinterjackan lär ändå inte bli aktuell för källaren på ett bra tag. Däremot är jag på jakt efter en SNYGG regnkappa, alltså inte såna man köper i sportaffären utan en riktigt snygg som man kan känna sig lite fin i. Lite business-känsla över det, men var hittar jag en sån ?


Min kreativitet har varit på lite sparlåga senaste tiden och det är väl så, det går inte att schemalägga det kreativa, det liksom kommer till en. Sommaren och semestern brukar vara min bästa tid, när kroppen kopplar bort alla måsten och den andra sidan av hjärnhalvan behöver stimulans. Men jag fick tillbaka den lite raskt i helgen när jag köpte bilagorna som kvällstidningarna har. Det är ju dags att besöka loppisar uti landet och min fina vän, Ulrica, som har bloggen Lugnet har gjort de finaste finaste kaktfaten av loppisfynd !!


Så nu ska jag sätta igång igen, jag är fylld av positiv energi och det är förmodligen ljuset och alla fina färger som gjort att ådran är aktiverad igen.


Visar nedan några bilder från Kosläppet vi besökte härom helgen, fantastisk folkfest och det var glädje, aktivitet och dofter av gräs, kanelbullar och djur som gjorde hela dagen fantastisk !
Blomman är vår Klematis som började blomma helt plötsligt i förrådet i vintras, förmodligen var överlevnadsinstinkten så stark och den är stor och stark på vår balkong nu.


Ha en fin eftermiddag !

Pernilla


1 kommentar:

  1. Sötis:) Du är för go!
    Vilka härliga sommarbilder och nice att kreativiteten är tillbaka!!!
    Här målas det, ja först spacklas och slipas, väggar och tak i hall och under trappan. Nu ska huset bli klart, men hu så mycket slipdamm...överallt! men fint ska det bli. Älskar dina ljustakarna, var ju tvungen att måla om bordet, som blev borden, sideboard och nu väggar. Så vi får tacka dig:)
    PUSS

    SvaraRadera

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)