1 mars 2012

Arbetslös, men inte "göralös"


God förmiddag !

I slutet av januari blev jag utan jobb, jättetrist … Men så är det om företaget inte går bra intäktsmässigt. Men jag är inte den som sitter stilla utan söker mig vidare direkt, så just nu består min vardag av att söka jobb, springa på intervjuer och naturligtvis se till att frisyren är schysst och att naglarna är tjusiga ! Man vet aldrig hur man bedöms i sittande möten, first impression … !

Jag har upptäckt ett fantastiskt rolig ”hobby” som man tjänar pengar på också ! Att vara statist på reklam- och filminspelningar är ju jättekul, många timmars väntan, men jag har fått träffa fantastiskt roliga och trevliga människor. Det är ju kul också att få se hur det går till i själva produktionen.

Idag blir det dock inget statistuppdrag, utan en lunch istället med tidigare kollega och sen inköp av dragkedjor. Imorgon är det sömnad halva dagen och sen mys med dottern :)
Vi ska fixa lite coola saker till lördag då vi får gäster som gillar Mello ! Vi ska ha lite Globen-känsla hemma, så det blir en liten surprise-påse.


Förresten, min Klematis blommar i förrådet … Hur är det möjligt när den inte fått vatten sedan i oktober förra året ???

Ha en fin torsdag bloggvänner, kram !

Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)