23 oktober 2011

Höstinreda hemma ?

Det är populärt nu med renfällar inomhus, väldigt fint ! Jag har själv aldrig haft det som dekoration, utan som ett värmeredskap utomhus när vi varit ute med snöskoter och suttit och fiskat på den frusna tjärnen. Som skor har även renskinn varit helt fantastiskt, du fryser inte alls om fötterna.
Men jag vill gärna upplysa lite om att man ska köpa renfällar för inomhusbruk, dvs att skinnet är garvat. De luktar inte och fäller väldigt lite, eller inte alls hår. Höstskinnen brukar vara de bästa skinnen sägs det. Håren sitter bättre på dem.
Så om du planerar att köpa renskinn, köp gärna av Vildhasse eller annan återförsäljare som köpt renfällar från norra Sverige.


Vi hörs igen !2 kommentarer:

 1. Hej Pernilla!
  Du skulle älska sista Plaza, jaaa! Laila och Niklas Wahlgrens nya hem är med, snyggt, mycket grått, svart och vitt. Jag däremot skulle inte överleva utan färg:) Har försökt att använda bara svart, vitt, grått och beige, men snabbt som attan hamnade det färgklickar lite varstans.
  Gillar renfällar, men de jag har varit i kontakt med fällde hår som bara den. Är det den garvade man ska ha då?

  Kram Isabell

  SvaraRadera
 2. Mmm, Love päls! Ren har jag bara som erfarenhet i släden efter skotern som barn:) Men ack så snyggt! Såg ett snyggt hem från Åre som de piffat massor med päls, passade mycket bra där! Hoppas du får en ToppenHelg!
  KRAM//Ullis

  SvaraRadera

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)