8 oktober 2011

Alla ljusstakar är sålda !


Nu är alla mina färdigställda ljusstakar sålda och jag har beställningar som väntar, så vill du köpa ljusstakar av mig räknar jag med att ha några 
färdiga i december. Titta in i min webbshop för storlekar och priser.
Jag skulle också behöva hyra in mig eller hyra egen ateljé i södra Stockholm, så har ni tips får ni gärna höra av er. Det är rätt så omedelbart jag skulle behöva det !

Imorgon ska jag ta en paus från produktionen och gå på spa och käka härlig brunch med en god vän ! Det ska bli superhärligt !

Sen är det dags att plocka bort alla sommarblommor och sätta nya höstväxter i krukorna - och vi har väl lite andra planer för balkongen också nu i höst. Får se om det blir som vi tänkt, men det visar sig .. :)

Ha en härlig höstlördag !

Kram !
2 kommentarer:

  1. Detta är sååå roligt, Pernilla!!! Jag är så glad att det går bra för dig och din produktion. Ett tips är att du ringer runt till ordförande i ett flertal bostadsrättsföreningar och hör dig för om lediga lokaler. Kan ge resultat... det gjorde det för mig:))
    Många kramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Kul att det går bra med ljusstakeförsäljningen. Känner tyvärr inte till nån atelje på rak arm men hör av mig om jag får nys om någon. Kram Katta

    SvaraRadera

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)