9 september 2011

Ni har väl inte missat att jag har ännu en återförsäljare ?I annat fall, klicka på bilden så kommer du vidare till Miessidesign, en nätbutik för samisk design. 

Om du har vägarna förbi i Göteborg, titta också in i deras showroom på Västra Hamngatan 7 A. De har öppet på onsdagar kl 10-17. Så småningom kommer mina kuddar att finnas där också, men än så länge endast på nätet för beställning. Jag besökte förresten Formex-mässan förra helgen, fick otrolig energi och träffade massor av trevliga människor ! En av utställarna är en gammal kollega till mig som numera sadlat om till grossist och hade en härlig monter !

Jag fick också förmånen att träffa Erika Tubbin, en av formgivarna som säljer på signerat.seHon har fram till och med söndag 11 september ett kanonpris på häftiga disktrasor och jag fick mina hem idag. Fantastiskt coola !

Så klicka in direkt på signerat.se och beställ ! Disktrasan på bilden pryder just nu vår diskbänk och även om man hellre vill ha champagne kan jag säga att jag blir så glad över disktrasan - det riktigt lyser glamour över den !


Nu fortsätter planering inför alla spännande möten som är inbokade och jag ser många möjligheter här i höst. Det är fantastiskt roligt !


Ha en riktigt härlig fredag kväll bloggisar !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)