23 januari 2011

Original & History


Jag har ju en del material att jobba med och funderar mycket kring vad jag kan göra av det. Men att göra ljusstakar och sånt av renhornen finns ju redan och väldigt många dessutom ...

Annars håller jag på att skapa nytt mönster - som vanligt finns färdiga bilden i huvudet - och hamnar förmodligen i datorn snart. Skissblocket ska man aldrig underskatta dock ! Det är tillgängligt utan att man behöver koppla upp sig och sätta igång med designprogram osv.

Det mesta blir av naturmaterial, vad som finns att tillgå. Nytt material är ute, det är mera återanvändning som gäller. Det finns också mera historia och då blir det plötsligt mera intressant !2 kommentarer:

  1. Skissblocket är väl alltid bra att ha till hands och ska inte underskattas. Visst finns det mycket med renhorn nu men kanske det går att gå vidare på nåt sätt med dem när du ändå har tillgång, återvinning är bra. Kram Katta

    SvaraRadera
  2. Spännande med nytt mönster! Kanske man får ta sig en titt senare:) Visst är det läckert att göra produkter av renhorn!!
    Puss!
    //Ullis

    SvaraRadera

Hej, vad roligt att du hittade hit ! Skriv gärna en liten rad :)